PERMATA HARI

PERMATA HARI

Friday, 3 October 2014

Assalamualaikum..memperkenalkan anak ketiga saya,hero kedua HADIF AQIF...skg dh 4 bln lbh..




Thursday, 2 October 2014

Assalamualaikum..

Lama betul tak upload blog ni..Takde apa yang menarik pun..cuma nk update..Alhamdulillah, pada 19 Mei yang lepas, aku telah selamat melahirkan seorang lagi baby boy dan diberi nama HADIF AQIF..nnt aku upload gambo..rindunya nk berblog balik..

Sebenarnya aku tgh cari idea apa yang aku nk ketengahkan lam blog aku ni..tetiba rasa mcm nk niaga..tp aku nk niaga apa..pastu tak pandai lak tu..tape inshaaAllah rezeki Allah ada di mana2.apa yang penting usaha dan berdoa..

Okey had ni dulu, nnt aku upload lagi..