PERMATA HARI

PERMATA HARI

Wednesday, 9 November 2011

My Baby Progress...

 waktu ni bila dh tau konpem pregnant punya la happy..( lbh kurang 4 minggu)

 second time scan waktu ni lbh kurang 9 minggu...

Waktu ni paling best best dh start nmpk kepala dia..actually waktu ni bila doktor scan dia gerak..so nmpk la kaki..tp bila doktor snap tak nmpk..tp best sgt tk dia bergerak...tak sabo tgu dia kuar...( minggu ke 13)

Tiada yg lebih menarik selain melihat progress baby dlm kandungan yg makin membeso..Next appointment is on 11/11/11...rasanya tak scan dh kot...

Sambutan Hari Raya Bersama Ketua Pengarah Alam Sekitar Malaysia

Dah lamanya tak update blog..tade story baru..nak share gambar2 yg diambil waktu sambut hari raya bersama Dato' Ketua Pengarah Alam Sekitar Malaysia pada 13 September 2011.. lambat update sbb gambo2nye baru siap n baru dpt dari fotographer...

 ni la backdrop tuk menyambut kedatangan Dato'

 antara org kuat yg menjayakan majlis ini...hehehehehe


 ni baru btl the gebus...penuh gambo..
 menunggu kedatangan Dato' KP
 Dia mai dah...

 Org berselawat aku menyengih...

 geng kapak...

 My best pren..tade kami majlis or gambo tak berseri..


 Dua dari kiri tu Dato' KP kami...comel je kan...

 Babai Dato' KP...