PERMATA HARI

PERMATA HARI

Friday, 3 October 2014

Assalamualaikum..memperkenalkan anak ketiga saya,hero kedua HADIF AQIF...skg dh 4 bln lbh..




Thursday, 2 October 2014

Assalamualaikum..

Lama betul tak upload blog ni..Takde apa yang menarik pun..cuma nk update..Alhamdulillah, pada 19 Mei yang lepas, aku telah selamat melahirkan seorang lagi baby boy dan diberi nama HADIF AQIF..nnt aku upload gambo..rindunya nk berblog balik..

Sebenarnya aku tgh cari idea apa yang aku nk ketengahkan lam blog aku ni..tetiba rasa mcm nk niaga..tp aku nk niaga apa..pastu tak pandai lak tu..tape inshaaAllah rezeki Allah ada di mana2.apa yang penting usaha dan berdoa..

Okey had ni dulu, nnt aku upload lagi..

Wednesday, 14 November 2012

Ahli Baru..

Lamanya tak update blog ni..baru bekesempatan nk bukak blog..

Kita mulakan dengan cerita gembira..walupun dh lapuk tuk blog lum lapuk lagi..hehehe...

Alhamdulillah pada 5 April 2012 saya telah selamat melahirkan anak kedua saya di Ipoh Specialist Hospital jam 9.02 pagi..Dikurniakan putera yang comel sebagai pelengkap keluarga amat membahagiakan...HADIF DANI BIN AHMAD NAJIB nama diberi..

Sejak mengandungkan Dani,sy telah menekad untuk memberikan nya susu badan..diawal kelahiran mmg diakui saya campur susu formula..kerana dek cetek pengetahuan mengenai susu Ibu..Alhamdulillah kini Dani telah dpt Susu Ibu sepenuhnya..

Mengharapkan Dani jadi anak yg soleh..





Babai Dato' Bos..

31.10.2012...hari terakhir Dato' Bos Y. Bhg. Dato' Hj. Abu Hasan bin Mohd Isa di JAS Perak..



Seorang bos yg best yang berwibawa dlm menerajui jabatan we gonna miss u Dato' bos..

Wednesday, 21 December 2011

Luahan hati....

Aku yang terlalu sensitif atau dia sudah mula berubah.....tabahkan la hati aku..

Friday, 9 December 2011

Bebird..

Alhamdulillah...semalam (8.12.2011) aku g klinik tuk monthly check up for pregnancy..smlm 21 week, scan semua ok.baby sihat dan perkara paling best doktor meramalkan anak dlm kandungan ku ini lelaki...so happy to hear that coz my1st baby gurl..kalu ramalan doktor ni betul bertapa bestnye sbb 2nd one ni boy...can't wait till baby ni kuar..sekarang dh start cari nama2 yg sesuai...tapi yg bermain di fikiran kena ada Qaliph,tgu nk cari nama penyambung...so happy n bahagia sangat..

Wednesday, 9 November 2011

My Baby Progress...

 waktu ni bila dh tau konpem pregnant punya la happy..( lbh kurang 4 minggu)

 second time scan waktu ni lbh kurang 9 minggu...

Waktu ni paling best best dh start nmpk kepala dia..actually waktu ni bila doktor scan dia gerak..so nmpk la kaki..tp bila doktor snap tak nmpk..tp best sgt tk dia bergerak...tak sabo tgu dia kuar...( minggu ke 13)

Tiada yg lebih menarik selain melihat progress baby dlm kandungan yg makin membeso..Next appointment is on 11/11/11...rasanya tak scan dh kot...